Google+ Badge

Monday, 3 September 2012

Cara nak lajukan streaming

Bagi korang yang slalu streaming untuk tengok live bola ke,ataw pape je,mesti korang tertanya2x cara nk lajukan streaming..ni aku bg cara-cara nk lajukan streaming:
First,korang kena download (bywifi video accelerator)
ni linknya: http://www.indowebster.com/downloads/dbifea/b4v4p4r5j5d4




2,Install bywifi tersabut(pastikan semua browser ditutup time tu..
3,Lepas install,klik 2x pada ikon bywifi tersebut..
4,pastu automatik ia akan berada di sistem Tray kat bawah..
5.korang boleh la bukak youtube,ustream dan lain2x..ia akan berjalan lancar tanpa 'Buffering'..
6,nak tau ia berfungsi atau x..semasa streaming,bukak bywifi dekat system tray kat bwah..ia akan jadi mcm ni:




7,semoga berjaya..

No comments:

Post a Comment