Google+ Badge

Thursday, 23 August 2012

winning Eleven 9 Malaysia and Kelantan Patch


Winning Eleven 9 Malaysia and Kelantan Patch

Click Here =>To Download The Files<=Click Here

And Then,Just Click If you have installed Winrar


Winning Eleven 9 Malaysia patch~



wehooo~
mesti yang tertanya-2 ada kew patch Malaysia kat Winning Eleven 9?
ada-2,,hehe,,aq buat sendiri,,
sebab apa aku buat sendiri??sebab aq tak jumpa patch Malaysia kat Winning Eleven 9,,
apa-2 pun aq mintak maaf terlebih dahulu,,
yelah,,aq nyh bukan pakar edit,,tapi aq penyokong setia MALAYSIA!!
yeah!!
bagi pihak FAM yang ambik patch ny,,aq mintak maaf law aq ta up to date dengan player-2 sekarang,,
bagi player-2 Harimau Malaya yang ambik patch ny,,sorry law aq ta buad sebijik nan muka korang or korang takda dalam skuad Malaysia,,


apa-2 pun enjoy!
dalam nyh ada edit sekali,,korang nak tukar player favourite korang jadik top player pon boleh,,
cara untuk tukar,,
download ny dulu → Malaysia Patch!

1.aq cadangkan korang backup fail dekat document/konami ,,law da backup korang masokkn setting.dat yang dalam winrar kat document/konami/winning eleven 9

2.korang copy KONAMI-WIN32WE9UOPT dalam winrar,,pastu paste kat document/konami/winning eleven9/save/folder1,,paste dalam tue,,

3.korang dah boleh main guna Team Malaysia!!kalau tak boleh atau tak paham boleh leave comment kat bawah or kat chat tepi nyh,,

#p/s:player dalam ny da di transfer dan di-upgrade,,bg yang tak puas hati team kesayangan korang takde,,boleh edit guna pes editor fan tuh,,pastikan java ada,,
:)

selamat mencuba~

download Winrar → Winrar

HJsplit(cara menggunakan)



Seringkali saat kita ingin menshare data/file melalui internet kita dihadapi oleh masalah kecepatan upload atau download. Salah satu cara yang paling sering digunakan adalah dengan memecah file tersebut menjadi beberapa bagian. Tujuannya adalah mempercepat proses upload dan download. Selain itu melakukan upload file yang ukurannya kecil akan meminimalkan resiko file corrupt. Program yang digunakan adalah hjsplit yang bersifat freeware:

Untuk melakukan penggabungan file (selanjutnya kita sebut dengan join) pertama kita harus perhatikan adalah file-file yang akan digabung harus berada dalam 1 folder, setelah itu klik tombol Join. Setelah itu akan ditampilkan kotak dialog input file. Klik tombol input file dan pilih file yang akan digunakan.


File yang dipilih adalah yang mempunyai ekstensi .001. Secara otomatis hjsplit akan mencari file lainnya, yang berekstensi .002 .003 (yang berada dalam 1 folder tentunya). Setelah itu klik tombol Open, lalu klik Start.
Proses join akan berlangsung, apabila semua bagian file lengkap atau tidak corrupt maka file akan bersatu kembali.
DOWNLOAD HJ SPLIT 2.4 EXE

Hjsplit download(mediafire)

Hjsplit dgunakan untuk Menggabungkan file (001,002.....)ni link yg aq bru upload
mcm biasa,klau da kerosakn link bgtau
http://www.mediafire.com/?d5l8t5p7k6hk0uj

idm 6.05 download full(mediafire link)

idm 6.05 digunakn untuk mndownload file dgn lbih cpat..
untuk download prgi ke:
jgn lupa komen..klau ada kerosakan link bgtau.. :-p
 http://www.mediafire.com/?8uw1atklfd28nb7

Software Download

Blog ni dibuat oleh anak jati Malaysia..aku rasa nk ltak software cm game,movie,software dan laen2x..insyallah aq akan Update slalu.. Thanks