Google+ Badge

Sunday, 9 September 2012

IDM 6.11 full download mediafire

Ni  IDM 6.11 yang baru aq ltak dlm mediafire..software ni boleh download smua jnis bnda termasuklah
Video,File dll..








cara installnya:

1:download IDM 6.11 sampy habis..
2:Extract file tu..
   =password rar:-muhammadniaz.blogspot.com
3:install IDM 6.11 tu..
4:lepas tu isi First Name,Last Name,E-Mail dan Serial key..
5:ni serial keynya= 4MQJX-8S7LS-J2FQL-1425C (copy n paste ja)
6:selesai..slamat mencuba..

   Ni Link IDM 6.11 mediafire- http://www.mediafire.com/?g25sskvt0mma32a

Monday, 3 September 2012

The Sims Game Download Mediafire

                                              
Tentu korang pernah main game yg bertajuk THE SIMS..huu...nostalgia tu..walaupun dah bnyak kluar edisi terbaru,ada juga orang yang masih bermain..

nih aku bagi beberapa screenshots:









Untuk korang yg nak game ni,terus download di mediafire...
ni linknya:
http://www.mediafire.com/?w2f65go8kfwdw1z

Cara nak lajukan streaming

Bagi korang yang slalu streaming untuk tengok live bola ke,ataw pape je,mesti korang tertanya2x cara nk lajukan streaming..ni aku bg cara-cara nk lajukan streaming:
First,korang kena download (bywifi video accelerator)
ni linknya: http://www.indowebster.com/downloads/dbifea/b4v4p4r5j5d4




2,Install bywifi tersabut(pastikan semua browser ditutup time tu..
3,Lepas install,klik 2x pada ikon bywifi tersebut..
4,pastu automatik ia akan berada di sistem Tray kat bawah..
5.korang boleh la bukak youtube,ustream dan lain2x..ia akan berjalan lancar tanpa 'Buffering'..
6,nak tau ia berfungsi atau x..semasa streaming,bukak bywifi dekat system tray kat bwah..ia akan jadi mcm ni:




7,semoga berjaya..