Google+ Badge

Thursday, 23 August 2012


Winning Eleven 9 Malaysia patch~



wehooo~
mesti yang tertanya-2 ada kew patch Malaysia kat Winning Eleven 9?
ada-2,,hehe,,aq buat sendiri,,
sebab apa aku buat sendiri??sebab aq tak jumpa patch Malaysia kat Winning Eleven 9,,
apa-2 pun aq mintak maaf terlebih dahulu,,
yelah,,aq nyh bukan pakar edit,,tapi aq penyokong setia MALAYSIA!!
yeah!!
bagi pihak FAM yang ambik patch ny,,aq mintak maaf law aq ta up to date dengan player-2 sekarang,,
bagi player-2 Harimau Malaya yang ambik patch ny,,sorry law aq ta buad sebijik nan muka korang or korang takda dalam skuad Malaysia,,


apa-2 pun enjoy!
dalam nyh ada edit sekali,,korang nak tukar player favourite korang jadik top player pon boleh,,
cara untuk tukar,,
download ny dulu → Malaysia Patch!

1.aq cadangkan korang backup fail dekat document/konami ,,law da backup korang masokkn setting.dat yang dalam winrar kat document/konami/winning eleven 9

2.korang copy KONAMI-WIN32WE9UOPT dalam winrar,,pastu paste kat document/konami/winning eleven9/save/folder1,,paste dalam tue,,

3.korang dah boleh main guna Team Malaysia!!kalau tak boleh atau tak paham boleh leave comment kat bawah or kat chat tepi nyh,,

#p/s:player dalam ny da di transfer dan di-upgrade,,bg yang tak puas hati team kesayangan korang takde,,boleh edit guna pes editor fan tuh,,pastikan java ada,,
:)

selamat mencuba~

download Winrar → Winrar

No comments:

Post a Comment